Onze vennoten

 

 

Johan Dens

Johan Dens is fiscaal jurist. Na zijn rechtenstudies is Johan Dens (°1952) zich bij een internationaal accountantskantoor gaan specialiseren in (internationale) fiscale wetgeving. In 1989 heeft hij zijn eigen fiscaal-juridisch adviesbureau "Juribel" opgericht. Op die manier is hij eigenlijk de "founding father" van de praktijk. Van in het begin was Johan Dens overtuigd dat het belangrijk was over lokale fiscale kennis te kunnen beschikken in andere landen, hetgeen uiteindelijk resulteerde in de samenwerking met DFK International. Johan Dens is gespecialiseerd in de fiscale begeleiding van vermogende particulieren en vennootschapsgroepen. Johan Dens is tevens docent vennootschapsbelasting. Begin de jaren 2000 voelde hij een groeiende behoefte aan een meer multidisciplinaire aanpak en resulteerden bestaande contacten met Gert Asselberghs en Didier Depeser in een uitbreiding van de praktijk.

 

 

 

 

 

Gert Asselberghs

Na zijn studies accountancy, heeft Gert Asselberghs (°1971) zijn eerste werkervaringen opgedaan in fiduciaires en in een auditkantoor. Hij volgende tevens gedurende 3 jaar de aanvullende opleiding "Belastingconsulent". In 2001 behaalde hij zijn erkenning van Accountant & Belastingconsulent bij het IAB. In januari 2002 was hij mede oprichter van Juribel Partners. Gert Asselberghs is gespecialiseerd in financiële rapportering van vennootschapsgroepen, due diligence, vastgoedvennootschappen, industriële bedrijven, tank cleaning en havenontvangst bedrijven, managementvennootschappen en projectontwikkeling. Met Gert Asselberghs kunt u besprekingen houden op het hoofdkantoor in Antwerpen (omgeving Eilandje) of in Antwerpen Noord (Schoten).

 

 

 


 

Didier Depeser

Na zijn studies handels- en financiële wetenschappen, heeft Didier Depeser (°1973) ervaringen opgedaan in twee fiduciaires. Hij volgende tevens gedurende 3 jaar de aanvullende opleiding "Belastingconsulent". In 2002 behaalde hij zijn erkenning van Accountant & Belastingconsulent bij het IAB. In januari 2002 was hij mede oprichter van Juribel Partners. Didier Depeser is gespecialiseerd management vennootschappen, vrije beroepen, consultants, technologiebedrijven, projectontwikkeling en scheepvaart. Met Didier Depeser kunt u besprekingen houden op het hoofdkantoor in Antwerpen (omgeving Eilandje) of in Antwerpen Zuid (Edegem).