Fitness

 

Juribel is aangesloten bij DFK International, een associatie van juridisch onafhankelijke kantoren op het vlak van accountancy, audit en fiscaal advies met wereldwijd meer dan 300 aangesloten kantoren.

De aangesloten kantoren kunnen op die manier hun klanten begeleiden in hun internationale behoeften op het vlak van accountancy, audit en fiscale planning. Kantoren aangesloten bij DFK International moeten voldoen aan controleerbare hoge kwaliteitsnormen.

Ons kantoor is zeer actief binnen DFK International. Zo geeft Johan Dens, senior partner in onze praktijk, binnen DFK International geregeld seminaries over internationale fiscale uitdagingen. Hij was jaren voorzitter van het “Tax Committee” en maakt momenteel deel uit van de “Board of Directors”. Bovendien onderhouden wij via de DFK (Partner) Conferenties (2 – 3 keer per jaar) een uitstekende persoonlijke relatie met de contactpartners van de meeste EU landen en de belangrijkste niet EU landen. Net als in onze eigen praktijk streven wij ook hier naar directe communicatielijnen op Partner niveau.

 

 

DFK, What’s in a name?

De associatie is opgericht in juli 1962 door de partners van een Londons kantoor (Edward Thomas Pearson & Son) en een kantoor uit Sidney (J.W. Douglas, Gilder & Co) en kreeg de naam “The International Accounting Group”. In 1971 trad het Amerikaanse Elmer, Fox & Co toe tot de associatie. In 1973 veranderde het Londens kantoor haar naam in Kidsons. Deze drie kantoren vormden de basis voor de associatie die in 1973 de naam “DFK” kreeg en in 1974 definitief “DFK International”.

Nadien zijn er nog veel kantoren toegetreden of zijn aanwezige kantoren van naam gewijzigd of gefuseerd.  Ook zijn er enkele uitgetreden, maar de afgekorte naam DFK International bleef behouden.

In juli 2012 werd in Parijs het 50 jarig bestaan van de associatie gevierd! Op deze jubileumviering werd Juribel verkozen tot 'Firm of the year for EMEA'

 

DFK

 

DFK

Dubai - EMEA Executive Commitee 2010

 

 

Terug naar 'Over ons'