Fitness

 

Juribel wordt geleid door vier ervaren en gedreven vennoten, elk van hen een specialist in zijn vakdomein.

 


Johan Dens


Johan Dens is fiscaal jurist. Na zijn rechtenstudies is Johan Dens (°1952) zich bij een internationaal accountantskantoor gaan specialiseren in (internationale) fiscale wetgeving. In 1989 heeft hij zijn eigen fiscaal-juridisch adviesbureau "Juribel" opgericht. Op die manier is hij eigenlijk de "founding father" van de praktijk.

Van in het begin was Johan Dens overtuigd dat het belangrijk was over lokale fiscale kennis te kunnen beschikken in andere landen, hetgeen uiteindelijk resulteerde in de samenwerking met DFK International.

Johan Dens is gespecialiseerd in de fiscale begeleiding van vermogende particulieren en vennootschapsgroepen. Johan Dens is tevens docent vennootschapsbelasting.

Begin de jaren 2000 voelde hij een groeiende behoefte aan een meer multidisciplinaire aanpak en resulteerden bestaande contacten met Gert Asselberghs en Didier Depeser in een uitbreiding van de praktijk.

  Johan Dens

 


 

Gert Asselberghs

Na zijn studies accountancy, heeft Gert Asselberghs (°1971) zijn eerste werkervaringen opgedaan in fiduciaires en in een auditkantoor. Hij volgende tevens gedurende 3 jaar de aanvullende opleiding "Belastingconsulent". In 2001 behaalde hij zijn erkenning van Accountant & Belastingconsulent bij het IAB. In januari 2002 was hij mede oprichter van Juribel Partners.

Gert Asselberghs is gespecialiseerd in financiele opvolging en rapportering van vennootschapsgroepen in industriële sectoren, due diligence opdrachten en controle en opvolging van interne boekhoudhoudafdelingen in KMO omgeving.

Met Gert Asselberghs kunt u besprekingen houden op het hoofdkantoor in Antwerpen (omgeving Eilandje) of in Antwerpen Noord (Schoten).

  Gert Asselberghs

 


 

Didier Depeser

 

Na zijn studies handels- en financiële wetenschappen, heeft Didier Depeser (°1973) ervaringen opgedaan in twee fiduciaires. Hij volgde tevens gedurende 3 jaar de aanvullende opleiding "Belastingconsulent". In 2002 behaalde hij zijn erkenning van Accountant & Belastingconsulent bij het IAB. In januari 2002 was hij mede oprichter van Juribel Partners.

Didier Depeser is gespecialiseerd management vennootschappen, vrije beroepen, consultants, technologiebedrijven, projectontwikkeling en scheepvaart.

Met Didier Depeser kunt u besprekingen houden op het hoofdkantoor in Antwerpen (omgeving Eilandje) of in Antwerpen Zuid (Edegem).

  Didier Depeser

 


 

Serge Martens

 

Na zijn studies Handelsingenieur en Master in Business Administration, werkte Serge Martens (°1976) als ERP- en managementconsultant bij PriceWaterhouseCoopers en IBM Business Consulting Services. Vervolgens deed hij financiële en fiscale ervaring op bij Bank van Breda als accountmanager, kantoordirecteur en districtmanager. Met een bijkomende 3-jarige opleiding in Accountancy en Fiscaliteit, maakte Serge in 2018 de overstap naar Juribel Partners, waar hij in 2020 vennoot werd.

Serge Martens is gespecialiseerd in managementvennootschappen, vrije beroepen, consultants, vastgoedvennootschappen, notarieel boekhouden, financiële rapportering en analyse, kredietdossiers en persoonlijke financiële adviezen.

Met Serge Martens kunt u besprekingen houden op het hoofdkantoor in Antwerpen (omgeving Eilandje) of in Antwerpen Oost ('s Gravenwezel - Schilde).

  Serge Martens

 


 

 

Terug naar 'Over ons'